Mijn naam is Lowie, zoals de naam van mijn site waarschijnlijk al doet vermoeden. Ik ben 24 jaar oud en werk in de ICT. Momenteel werk ik bij KLM met uitzicht op de landingsbanen. Een ideale baan natuurlijk voor iemand die van reizen houdt!

Ik kan geen genoeg krijgen van reizen. Het liefst ga ik voor een langere tijd op reis en zie wel waar ik heen ga en hoe ik er kom. Ik heb zowat alle landen in Aziƫ al een keertje gezien. Ik ben voorzichtig bezig met het maken van plannen voor mijn volgende lange reis. Deze zal naar Afrika of zuid-Amerika gaan, dit lijken mij namelijk erg mooie bestemmingen. Met veel natuur, aardige mensen en lekker eten!

Ik hou er niet van om vast te zitten aan tijden of planningen, het liefts regel ik alles zelf en bepaal ik zelf waar ik heen ga. Ik zou dan ook nooit een georganiseerde reis boeken.

Voor meer informatie over mij, enkele tips en mijn reisuitrusting kijk dan hier onder of in de rechterbalk. Hier staan allemaal weetjes over mij! Mocht je meer vragen hebben of meer tips willen dan kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen door hier te klikken.

Heel veel lees en reisplezier toegewenst!

Mijn reisuitrusting

De Panasonic FZ1000

Geen spiegelreflex, omdat ik geen zin heb om met verchillende lenzen rond te lopen. Deze camera heeft een zeer goede lens die geschikt is voor nagenoeg alle situaties!

Een 55L backpack

Hier passen meer dan genoeg spullen in voor een langere reis!

Favoriete eten:

Favoriete vakantieland

[table id=2 /]

Reistips
  1. Verdiep je in het land en de cultuur
  2. gebruik je gezond verstand, lijkt iets te mooi om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo!
  3. Geniet van de lokale mensen, cultuur en natuur
  4. Regel alles zelf, niet via tussen bureau's of tours, zelf ontdekken is veel leuker! Huur bijvoorbeeld een scooter in plaats van een tour te boeken.
  5. Zorg er altijd voor dat je genoeg geld bij je hebt.
Mijn bucketlist

[table id=3 /]